Sony ne bi bio Sony da ne izvuče poneki bonus za svoje igrače u nezavisnim multiplatform igrama koje promovišu u svojim marketinškim kampanjama. Posle ekskluzivnih Strajkova u Destiny 1 i mnogih drugih vremenskih i permanentnih ekskliziva koje su stigle u velike multiplatform igre tokom proteklih 5+ godina, sada smo saznali i koji će bonus biti prisutan u ovogodišnjoj superherojskoj akcionoj igri Marvel’s Avengers iz Eidos-a.

Pored centralnih heroja prisutnih u osvnovnoj verziji igre, developeri iz Crystal Dynamics-a će postepeno dodavati nove heroje (prvi među njima je Hawkeye), a početkom sledeće godine će samo na PlayStation konzole ekskluzivno stići i Spider-Man! Ova nova verzija Peter Parkera (nije onaj kojeg sa kojim smo se upoznali u nedavnoj Insomniac-ovoj open world hit igri) će doći sa punim setom poznatih poteza, gadget-a, agilnog stila borbe i načina putovanja po terenu na koji smo navikli.

Marvel’s Avengers nam stiže 4. septembra, i biće prilagođen radu na PlayStation 5 konzoli kada ona stigne u prodaju krajem ove godine.