U potezu koji će sigurno biti zapamćen kao ključan za uspeh ovog naslova, developeri iz Crystal Dynamics-a su upravo predstavili svoje planove za ambiciozni beta test naslova Marvel’s Avengers koji će stići u prodaju za svega par meseci.

Beta će biti dostupna svim igračima koji su kupili igru u preptprodaji već 7. avgusta i u sebi će sadržati zaista impresivan komad pune igre, uključujući nekoliko misija iz kampanje (koji se mogu igrati solo ili u kooperativi), ambiciozne War Zones misije sa teškim protivnicima i boss-om, Drop Zones sa manjim ali veoma taktičkim okršajima i Harm Rooms VR misijama sa talasima nadolazećih protivnika. Beta će u sebi sadržati četiri heroja (Iron Man, Hulk, Black Widow i Kamala Khan), širok spektar customizacije izgleda i jačine heroja (ali samo jedno od tri skill tree-ova će biti otključani u beti), i šansu da se određene nagrade prenesu u finalnu igru.

Sudeći po ovom video snimku, Marvel’s Avengers sada izgleda lepše i zanimljivije nego ikada ranije, što će je možda i učiniti hitom kada stigne u prodaju 4. septembra na PC, PS4, Xbox One i Google Stadia platformama. Lepše verzije za PS5 i Series X konzole će stići krajem godine, uz besplatni nextgen upgrade za sve vlasnike starih konzolnih verzija.