Osma Božija zapovest:

NE UKRADI

Ovo znači:

Osmom zapovešću Gospod Bog zabranjuje krađu, odnosno prisvajanje na bilo koji način onoga, što pripadama drugima.

Kako Bog zapoveda, tako i mi:

EmuGlx sajt polaže autorska prava na svoje sadržaje. Njihovo neovlašćeno korišćenje smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

  • Ukoliko smatrate da je EmuGlx sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni momentalno po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. EmuGlx sajt zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.
  • Sajtovi koji žele da preuzimaju sadržaje sa EmuGlx-a putem RSS feeda ili na bilo koji drugi način mogu to učiniti isključivo uz zvaničnu dozvolu redakcije i nikako drugacije, i to u dogovorenom obliku za koji su dobili saglasnost.
  • Smatra se da svaki korisnik bilo kog sadržaja EmuGlx sajta automatski prihvata sva pravila korišćenja. Sadržaj EmuGlx sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe. EmuGlx sajt zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje pravila.
  • EmuGlx sajt se sastoji od originalnih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na tuđe sadržaje. Sve sadržaje posetilac koristi na sopstvenu odgovornost, te se EmuGlx sajt ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu zloupotrebu niti štetu nastalu njihovim korišćenjem.

Što znači: Sve što radite, radite na sopstvenu odgovornost.