Za svega dva meseca PC igrači će najzad moći da se uhvate katane i odbrane srenjovekovni Japan od najezde Mongola u popularnoj open world igri Ghost of Tsushima!

Ova velika igra iz PlayStation studija Sucker Punch Productions (Sly Cooper, Infamous) je 2020. godine oduševila sve PS4 igrače sa svojom fenomenalnom grafikom, dopadljivom pričom, veoma lagodnim akcionim sistemom, i unikatnim sistemom istraživanja prepih okruženja ostrava Tsushime uz pomoć vetra koji vas navodi do obližnjih izazova. Velika centralna kampanja igre je godinu dana kasnije bila proširena sa povećom ekspanzijom Iki Island, a igrači željni kooperativnog igranja su mogli naći mnoge velike izazove u iznenađujuće dobro realizovanom Legends online modu.

Sav ovaj content će biti dostupan u PC verziji igre Ghost of Tsushima Director’s Cut koja stiže u prodaju 16. maja, uz punu optimizaciju za moderni PC hardver, widescreen monitore, DLSS/FSR/XESS sisteme poboljšanja izgleda slike i pune podrške za napredne DualSense gamepad opcije.

Kao i kod mnogih drugih PlayStation portova za PC platformu, ovaj projekat će predvoditi talentovani tim iz Nixxes Software-a.