Posle nezadovoljavajućih premijera igara Ghost Recon BreakpointThe Division 2, Ubisoft je veoma brzo odlučio da odloži skoro sve svoje velike igre da bi im dali šansu da postanu unikatnije, upeglanije i privlačnije vernim Ubi igračima koji su u starijim igrama kao što su prvi Division i Ghost Recon Wildlands pronašli toliko zabave da nisu osećali potrebu da kupe njihove nastavke.

Iako što nemamo tačnu potvrdu koje će sve to nove igre biti, već sada je jasno da će tri od njih biti ranije odloženi Watch Dogs Legion, Gods & Monsters i Rainbow Six Quarantine. Dva naslova koja nisu oficijelno najavljena su skoro sigurno novi Assassin’s Creed (koji će se fokusirati na srenjovekovnu severnu Evropu i širenje vikinga van Skandinavije do Engleske) i novi Far Cry (o kojem ne znamo ništa). I pored dugogodišnjeg rada na nastavku Beyond Good & Evil franšize, Ubisoft i dalje nema jasne planove o puštanju u prodaju finalne verzije ove igre.

Ubisoft će detaljno predstaviti neke od ovih novih naslova ovog maja, a mi se nadamo da će tada stići i poneki detalji kako će njihove igre izgledati na novoj generaciji konzola koje stižu krajem godine.