Developeri popularne MOBA igre League of Legends odavno rade na nekoliko novih projekata. Evo ih svih:

League of Legends: Wild Rift će pokušati da prebaci punokrvni LoL MOBA gameplay na vaš mobilni telefon ili tablet, uz totalno novi interfejs koji je prilagođen touch ekranima. Igra neće podržavati crossplay sa PC igračima League of Legends-a, ali ćete moći iskoristiti vaš LoL nalog da bi ste otključali razne pogodnosti u PC verziji igre. Beta test bi trebao krenuti uskoro na Androidu i verovatno sledeće godine na iOS-u.

Legends of Runeterra je nova e-sports orijentisana kartična igra smeštena unutar univerzuma Leage of Legends-a. Kartice neće biti podeljene samo po “bojama”, već i regionima poznatim iz Lore tekstova ove popularne MOBA-e, a otključavaćete ih biranjem željenog regiona i sakupljanjem/trošenjem poena posle svakog meča. Closed beta prijave su već počele.

Project L je igra o kojoj se najmanje zna, ali je oko sebe stvorila najveći hype. Ovo je uspela jer je će trenutno zvani Project L biti kompetitivna borilačka igra u maniru Street Fighter i Tekken franšiza koju razvija Radiant Entertainment, tim koji je radio na igri Rising Thunder. Igra će pokušati da na totalno novi način prikaže heroje iz  Leage of Legends lore-a. Više detalja o ovoj igri će biti prikazano tokom sledeće godine.