Anahajm – 03.12.2016 – Capcom, vodeća programerska kuća i izdavač video igara, najavio je danas Marvel Vs. Capcom: Infinite, povratak jedne od najomiljenijih borilačkih igara. Marvel i Capcom univerzumi se u ovoj igri sudaraju kao nikada do sada dok se legendarni likovi udružuju zarad veoma uzbudljivih i neizvesnih borbi između dva igrača. Marvel Vs. Capcom: Infinite se trenutno razvija simultano za PS4, Xbox One i Windows platforme.

“Tokom zadnje 2 decenije, Marvel Vs. Capcom je bio jedna od najomiljenijih franšiza među fanovima”, izjavio je Mike Jones, glavni producent iz Marvel Entertainmenta. “Da bismo ispunili to zaveštanje, radili smo blisko sa Capcom-om da napravimo igru koja daje omaž serijalu i kombinuje Marvel-ovo vrhunsko pisanje sa Capcom-ovim talentom za akciono-borilačke igre. Podižemo granicu sa Marvel Vs. Capcom: Infinite i radujemo se što ćemo to iskustvo moći da pružimo igračima već iduće godine”.

maxresdefault

Nastao kao rezultat saradnje izmeću dve kompanije, Marvel Vs. Capcom: Infinite će u sebi sadržati veliki broj single player modova i bogate sadržaje u okviru multiplayer-a kako za nove igrače tako i za veterane ove franšize. Pored single player moda, Arcade, Training i Mission moda, vizuelno odličan i impresivan Cinematic Story mod će staviti igrače u centar oba univerzuma dok se bore za opstanak zbog nove pretnje koja se nadvija nad horizontom”

“Bilo je veoma inspirišuće za naš programerski tim da udruže snage sa Marvelom i jedva čekamo da obožavaoci iskuse plodove naše saradnje iz prve ruke”, izjavio je Michael Evans, direktor razvoja Capcom USA. “Sa Marvel Vs. Capcom: Infinite imamo cilj da pružimo nezaboravna iskustva i neograničene mogućnosti po pitanju igranja za sve igrače, od veterana do početnika”

marvel-vs-capcom-infinite-01

Marvel Vs. Capcom: Infinite je nastao sa planom da se adekvatno predstavi jedinstvena kombinacija svima poznatih i omiljenih likova i okruženja iz oba univerzuma, uključujući Captain Marvel-a i Iron Man-a sa Marvelove strane i Ryu i Mega Man-a sa Capcom-ove strane. Drugi likovi, okruženja, modovi i odlike će biti otkriveni tokom sledećih nekoliko meseci.

Da bi se skratilo vreme čekanja do novog naslova, Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 će biti ponovo izdat na sadašnjoj generaciji konzola. PS4 verzija je već dostupna danas za download a verzije za Xbox One i PC stižu u martu 2017. Verzija Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 za sadašnje sisteme sadrži nov Gallery Mode, sadrži sve DLC-ove i dodatke i povećanu rezoluciju na 1080P u 60FPS. Remaster Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 igre je dostupan po ceni od £19.99/ $24.99/ €24.99 u zavisnosti od regije.