E3 sajam koji je pred nama biće “miran” bez najave novog hardvera. Mnogo megahitova je već iza nas na trenutno aktuelnoj generaciji igračkih konzola, a sada kada su developeri odlično upoznati sa trenutnim hardverom, čeka nas možda i najboljih par godina gaminga! Sony će se posvetiti svojim megahitovima, Nintendo će za Switch promovisati samo ovogodišnje igre, Microsoft će mozda pokušati da dokaže da imaju nešto pored Forze/Gears/Halo-a, a veliki 3rd party publisheri će detaljnije predstaviti svoje nastavke od kojih izdvajamo – Battlefield V [EA], Call of Duty Black Ops IIII [Activision], Division 2 [UbiSoft] i Rage 2 [Bethesda]. Sigurno će biti i dosta iznenađenja, a mnogi čekaju da najzad bace pogled na Cyberpunk 2077… ili Dying Light 2… ili novu igru Remedy-a….

Svakako mnogo toga je pred nama na ovogodišnjim E3 konferencijama koje možete pratiti uživo u sledećim terminima po našem vremenu.

SPISAK E3 2018 KONFERENCIJA:
SUBOTA 9. JUN @ 20h – Electronic Arts
NEDELJA 10. JUN @22h – Microsoft
PONEDELJAK 11. JUN @ 3.30h ujutru – Bethesda
PONEDELJAK 11. JUN @ 5 ujutru – Devolver Digital
PONEDELJAK 11. JUN @ 19h – Square Enix
PONEDELJAK 11. JUN @ 22h – Ubisoft
PONEDELJAK 11. JUN @ 23:59 – PC Gaming Show
UTORAK 12. JUN @ 3h ujutru – Sony
UTORAK 12. JUN @ 18h – Nintendo

General E3 conference streams:
Easy Allies – https://www.youtube.com/channel/UCZrxXp1reP8E353rZsB3jaA
Giant Bomb – http://www.giantbomb.com/
Kinda Funny Games – https://www.youtube.com/channel/UCb4G6Wao_DeFr1dm8-a9zjg
Youtube E3 – https://www.youtube.com/user/E3
Twitch E3 – https://www.twitch.tv/event/e3

Kao i svake godine, redakcija sajta poziva sve članove EmuGlx community-a da se okupe na Discord chatu (najzad smo penzionisali IRC!) i zajedno proprate sve velike pres konferencije.