Lion, Francuska – 23.01.2017  Vodeći izdavač igara, kompanija Bandai Namco Entertainment Europe je najavio Dark Souls III: The Ringed City koji je ujedno i poslednji DLC za igru Dark Souls III. Ova nova avantura igračima daje zadatak da pronađu Slave Knight Gael-a koji je u potrazi za “mračnom dušom čovečanstva” i put će ih voditi do bukvalnog kraja sveta i vremena.

Kako se bliži kraj Doba Vatre i dok svet polako pluta ka svom konačnom cilju a zemlje se sudaraju jedna sa drugom, usamljeni heroj se spušta u same čeljusti ludila i otkriva davno zaboravljene tajne iz prošlosti. Dok igrači polako napreduju ka nadaleko čuvenom Ringed City-ju, imaće priliku da se sukobe sa drevnim zverima i da sretnu nove živopisne likove na ivici ludila. Tokom njihovog puta čekaju ih nova oružja, oklopi i magije a na samom kraju davno izgubljeni grad ispunjen novim užasima koje hrabri avanturisti moraju da prebrode.

 

Dark Souls III The Ringed City će biti dostupan na PS4, XBOX One i PC (Steam) platformama 28.marta ove godine. Naravno ne smemo zaboraviti ni Dark Souls III The Fire Fades Edition (Game Of The Year Edition) koji će biti dostupan takođe na PS4, XBOX One i PC platformama 21.aprila ove godine