Utorak 19. maj je datum kada je The Witcher 3: Wild Hunt nakon par odlaganja i velikog iščekivanja napokon ugledao svetlost dana u prodavnicama širom sveta.

Povodom globalnog izlaska igre ComputerLand je u saradnji sa GamePub igraonicom održao launch event gde su posetioci, novinari i svi koji su bili u dobrom raspoloženju i prolazu, proslavili izlazak ove fantastične igre. U prijatnom ambijentu igraonice GamePub na Voždovcu svi posetioci su mogli da probaju The Witcher 3: Wild Hunt na konzolama najnovije generacije, PlayStation 4 ili Xbox One. Posetioci i članovi redakcija srpske igračke scene su okupirali konzole od samog početka, ali igra je svojom grafikom i ambijentom očarala i one koji su stajali iza igrača i samo posmatrali igru. Tako da ste često mogli čuti komentare kao što su “Kako ovo dobro izgleda!”, “Ovo će biti fantastična igra!”. Naravno tu je malo zaslužen i Geralt sa svojim zavodničkim hodom i belom kosom koja se njiše na njegovoj glavi pri svakom koraku. Po utiscima svih prisutnih, najnoviji The Witcher naslov opravdao je sva očekivanja i zasluženo preuzima titulu, za sada, najbolje igre koja je izašla ove godine. ComputerLand se potrudio da niko od posetilaca ne ode praznih ruku, te su bili počašćeni poklončićima koji su obezbeđeni u saradnji sa Razer-om.

Igra se može naći u prodaji od utorka, 19. Maja u svim maloprodajama ComputerLand-a, kako za next-gen konzole tako i za PC. Nikako ne propustite jedan od najboljih RPG naslova današnjice, a naše prve utiske moći ćete da pročitate uskoro, a kompletan detaljan opis igre biće objavljen na EmuGlx-u sledeće nedelje.