Jesen nam donosi puno radosti. Spremanje zimnice, šutiranje suvih listova po parkovima, hladne kiše koje nas spremaju za još hladniju zimu, ali nama najbitnije, novu sezonu sjajnih video igara! Kao i za većinu mega popularnih igara, ComputerLand se i ovog puta potrudio da organizuje premijeru za dva veoma očekivana naslova koja su izašla u petak.

U prijatnom ambijentu igraonice GamePub na Voždovcu, u saradnji sa ComputerLandom smo proslavili izlazak dve sjajne igre. Guild Wars 2: Heart of Thorns i Assassin’s Creed Syndicate. Poslednjeg dana u nedelji smo imali prilike da probamo oba naslova i dobijemo makar mali dojam onoga šta nam mogu pružiti u toplini našeg doma. Nove avanture u konstantno rastućem AC univerzumu su nam samo zagolicale maštu kako viktorijanski London izgleda i šta nas može očekivati u nastavku igre. Dok Guild Wars 2 ekspanzija još na početku opravdava sva velika očekivanja koja su bila pred igračima. Jedna od najpopularnijih MMO igara za koju vam ne treba mesečna pretplata je dobila novu ekspanziju i oduševila fanove širom sveta a mi smo je dočekali na najbolji mogući način.

Sa kolegama i prijatnim hostesama, lepom pričom i zanimljivim gostima smo proslavili izlazak i ovih igara, a još mnogo toga nas čeka ove jeseni! Uz lepo posluženje, gostoprimljivost GamePub igraonice i osveženje smo dočekali i kraj ove jedne radne nedelje sa dva naslova koja možemo igrati na našim konzolama i računarima već ovog vikenda. Kao i uvek, ComputerLand se potrudio da mi i naše kolege ne odemo kući praznih ruku, zbog čega smo im zahvalni!

Budite sa nama, ComputerLand-om i GamePub igraonicom i do sledećih domaćih premijera ostalih velikih naslova, mi ćemo se potruditi da vam makar malo prenesemo sjajnu atmosferu sa svih promo eventova koje ćemo posetiti. Dosta velikih igara nas očekuje još u ovoj prazničnoj sezoni, vreme je na našoj strani, zato ostanite uz EmuGlx!