Posle veoma dobro dokumentovanih problema sa PC verzijom poslednje Arkham igre na lansiranju u prodaju (detalje o tome ste mogli pročitati u pri kraju našeg opisa igre), developeri iz Rocksteady-a i njihov izdavač Warner Bros. Interactive su se odlučili na nesvakidašnji potez – da povuku ovaj naslov u verzyiji za PC iz prodaje sve dok se performanse igre ne poprave. Dok su hiljade igrača tražili i dobili povraćaj para od Steam-a, mnogi koji su kupili igru dok je to bilo moguće su željno čekali da igra dobije patch-eve koji su joj itekako bili potrebni. Četiri meseca kasnije, rad na PC verziji igre je najzad završen, i igra će se vratiti u slobodnu prodaju 28. oktobra na Steam-u i radnjama širom sveta.

A što se izvinjenja tiče, sve se završilo samo na rečima. Igrači koji su četvrtinu godine u svom Steam katalogu kupljenih igara imali pokvaren proizvod neće dobiti nikakav in-game poklon ili otključavanje nekog materijala koji su bili deo (po mnogima neopravdano skupog) Season Pass paketa.

 

Ako ste PC igrač koji nije odustao od Batman: Arkham Knight igre zbog ove kontraverze, definitivno vam preporučujemo da je odigrate pošto kada su preformanse dobre ova igra definitivno ima materijal koji je itekako vredan igranja.