– Dva revolucionarna gameplay moda, GH Live i GHTV otvaraju novu eru muzičkih igara Guitar Hero Live-om koji je pušten u prodaju pre par dana.
– Stotine pesama su već u igri od prvog dana, a nove stvari se dodaju u igru svake nedelje.
– Igrajte solo ili sa prijateljima, igra podržava dva gitarska kontrolera i mikrofon u isto vreme.
– Guitar Hero Live je dostupan na konzolama kao i u verziji za Apple uređaje, sa podrškom za Apple TV koja dolazi kasnije ove godine.

Guitar Hero se vratio! Nekadašnji fenomen pop kulture koji je okupljao preko 40 miliona igrača širom sveta je ponovo sa nama, u nešto drugačijem izdanju. Guitar Hero Live razvio je FreeStyleGames, autori veoma popularnih igara kao što su DJ Hero i DJ Hero 2. Ovoga puta imamo drastično poboljšan gitarski kontroler, stotine pesama i dva skroz nova načina izvođenja: GH Live, gde svirate iz prvog lica pred pravom publikom koja reaguje na kvalitet vašeg performansa, kao i GHTV prvi ikada igrivi music video network. “Guitar Hero je jedna od najvoljenih franšiza svioh vremena, i sada posle godina istraživanja i razvoja je ponovo tu, potpuno osmišljen ispočetka, i bolji nego ikada sa Guitar Hero Live-om” rekao je Eric Hishberg, CEO Activision Publishing-a.

Guitar Hero Live donosi novi gitarski kontroler sa šest dugmića raspoređenih u dva reda, što bolje simulira realističan način sviranja i doprinosi zabavi. Ova jednostavna inovacija čini učenje lakše početnicima, ali i donosi dodatni izazov vetaranima muzičkih igara. Pevanje je sada u obliku klasičnog karaoke moda sa rečima pesme na ekranu.

Lista muzike dostupne na početku igre uključuje bendove kao što su The Rolling Stones, The Black Keys, Queen, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Fall Out Boy, Pearl Jam, Bruno Mars, Weezer, Iggy Pop, Alt-J, Jet, ZZ Top, Rage Against the Machine, Megadeth, The Strokes, Royal Blood, Ed Sheeran, Gary Clark Jr., kao i mnoge druge. Za kompletan track list posetite zvanični sajt https://www.guitarhero.com/game/artists.

Guitar Hero Live možete probati i sami ukoliko 24. Oktobra posetite TC Stadion!

12032089_993148057394329_2508085908110515718_n