U petak, tridesetog oktobra, nedelju dana nakon izlaska Guitar Hero Live, ComputerLand je održao promociju igre u Beogradu. Za razliku od nekoliko prethodnih promocija koje su održane u igraonici GamePub na Voždovcu, ljudi iz CL-a su odlučili da za ovu igru promene svog domaćina. Ovog puta ComputerLand se udružio sa SkyMusic radnjom muzičkih instrumenata i prateće opreme oko promocije ove igre. Savršen ambijent za jednu od najboljih ako ne i najbolju muzičku igru na tržištu.

Okruženi pravim gitarama i ostalim muzičkim instrumentima, uz prijatno osveženje, hranu i Guitar Hero Live cupcakes proslavili smo i ovaj izlazak igre. Većina gaming medija su imali svog predstavnika na ovoj promociji i to je bio savršen razlog da se održi jedan prijateljski Guitar Hero Live turnir. Posle prijatnog ćaskanja, testiranja nove gitare iz igre i uvek dobro spremljenog osveženja smo odlučili da odmerimo snage sa našim kolegama u jednom prijateljskom turniru. ComputerLand se potrudio da pobednik dobije ni malo zanemarljiv poklon, Guitar Hero Live igru za platformu po izboru. Tu se prijateljstvo završavalo a naticanje započinjalo. To je bio samo još jedan valjani razlog da se neki od kompetitivnijih igrača uozbilje i jako zažele da pobede na ovom turniru (prim. our almighty RealNick). Ipak kako to obično biva, jaka želja bez konkretnog znanja i poznavanje rada gitare i korišćenje iste je dovelo do toga da nas naša oba predstavnika obrukaju, dok je RealNick završio na dalekom trećem mestu. Igra nije pala u njegove ruke ali je zato dobio utešnu nagradu, doduše kao i svi ostali, slatki merchandising Guitar Hero Live naslova.

IMG_5640Većina je svoju tugu pokušala da zaboravi sjajnim posluženjem, pićem i savršenim dezertom; Guitar Hero Live cupcakes! Izgledali su savršeno a verujte nam na reč, još boljeg su bili ukusa. Promocija je prošla i bolje nego što smo zamislili a možemo slobodno reći da je ova bila jedna od boljih ove godine. Sjajna zabava, odličan naslov i savršeno odabran ambijent su doprineli svemu tome. Posle ove promocije nam ostaje samo da zamišljamo gde će biti promocija za sledeću igru i kako će tek to izgledati, jer se najbolji naslovi u sezoni opasno približavaju svom datumu izlaska!

Još slika na Nightlife 24.