Bizzard i tim Overwatcha nedavno su objavili proslavu dve godine postojanja svog hero shootera i upravo je počelo!!!

Dosta se spekulisalo šta će sve novi događaj doneti, a ispostavilo se da je dosta toga ispalo tačno. Pre svega, stiže nam nova Deathmatch mapa, Petra, sa nekim nikad pre viđenim mehanikama u Overwatchu, kao što je lomljiv teren.

Uz novu mapu, stiže i kompetitivni mod za Deathmatch, u kom će igrači imati opciju da se takmiče za pozicije na tabeli i kompetitivne poene – a sve to bez potrebe da krive svoje saigrače!

Overwatch je takođe pripremio i legendarno izdanje (Legendary Edition) koje osim same igre sadrži i grupu Legendary, Epic i Origin skinova.

Igrači tokom ovog Eventa imaju priliku da isprobaju i više od 50 kozmetičkih itema, a uz to će im i kozmetika iz svih prethodnih događaja biti dostupna za otključavanje. Na kraju, kao i uvek, stiže i pregršt nove kozmetike u lootboxove, kao i za otključavanje. Kao i prošle godine, likovi koji su u međuvremenu dodati u igru će dobiti i svoje plesove, dakle Doomfist, Moira i Brigita!

Event je krunisan besplatnim vikendom, od 25. do 28. maja, tokom kojeg će svi zaiteresovani moći besplatno da probaju Overwatch. Proslava će trajati do 11. juna, što ostavlja dovoljno vremena da sakupite kredite za omiljene skinove.