Skoro smo imali novi pogled na predstojeći naslov razvojnog tima Insomniac Games, a sada saznajemo i da su pratili i odreagovali na utiske fanova. Spider-Man već ima implementirane određene promene.

Iako su utisci nakon prikazivanja na Sony E3 2017 konferenciji bili velikom većinom u superlativima, fanovi su kao nedostatke u prikazanom klipu navodili sporo kretanje, kao i previše Quick Time događaja.

Nijedna diskusija o tome koja je Spider-Man igra najbolja ne može da izbegne spominjanje naslova Spider-Man 2, koji je izašao 2004. godine za PlayStation 2, Xbox i GameCube. Ono po čemu se izdvaja je kvalitetnije kretanje kroz Njujork ispaljivanjem paukove mreže, od bilo koje druge igre. Kako je to jedan od zaštitnih znakova Spajdija, očigledno je da je to važno napraviti kako treba, da bi upravljanje ovim superherojem bilo autentično.

Mesec dana posle klipa sa E3 sajma, sada je lakše dobiti na brzini nakon ispaljivanja paukove mreže, što možemo i da vidimo ovde:

View post on imgur.com

Kako već imaju iskustva sa kretanjem kroz gradove iz Ratchet & Clank i Sunset Overdrive igara, sigurni smo da je Spider-Man u pravim rukama. Igru očekujemo ekskluzivno za PlayStation 4 u prvoj polovini sledeće godine.