Square Enix nas je obradovao novim nastavkom Just Cause serijala koji je već postao poznat po svom glavnom junaku koji pravi sve moguće vratolomije pri čemu voli i da uništi sve oko sebe što su igrači posebno cenili u prethodnim nastavcima.

Igra je smeštena u izmišljenom delu Južne Amerike pod imenom Solis, s ekstremnim vremenskim uslovima, pa igrači imaju priliku da kroz četiri različite teritorije: prašuma, travnjaci, brda i pustinja osete jedinstvenu atmosferu koja će im omogućiti jedinstven doživljaj kroz ceo svet, a tu su i egzotični momenti kao što su tornada i peščane oluje. Igrači još jednom preuzimaju ulogu Rica Rodrigueza koji se ovog puta sa svojim padobranom, odelom s krilima i kukom bori protiv privatne vojske Gabriele Morales.

Imali smo prilike da prisustvujemo sjajnoj premijeri Just Cause 4 igre u bioskopu Tuckwood ovog utorka! Igra je bila predstavljena na velikom platnu u društvu svih relevantnih predstavnika gaming portala iz Srbije. Mogli smo da vidimo, po prvi put na velikom platnu, šta nas očekuje u novoj Just Cause igri i na šta je Rico Rodriguez spreman kako bi još jednom spasio svet od zlih diktatora!

Za ljubitelje akcije ovo je prava igra u kojoj će istinski uživati, bez obzira da li se fokusiraju na priču ili na samo uništenje svega oko sebe. Tome doprinose i neverovatna grafika i novi sistem fizike koji čini da sve deluje još uverljivije.

Rico Rodriguez je akcioni heroj svih vremena, a Just Cause 4 predstavlja pravi akcije, eksplozija i avantura. Just Cause 4 je dostupan na PC računarima, PlayStation 4 i Xbox One konzolama i preporučujemo ga svima koji bi da proputuju svet na nov uzbudljiv način.