The Grand Tournament, je druga po redu ekspanzija za Blizzardovu nagrađivanu igru sa kartama Hearthstone®: Heroes of Warcraft. Ekspanzija donosi preko 130 viteških karata, kao i nove mehanike izvođenja koje će oduševiti fanove i naterati ih da smisle mnoge nove taktike u kreiranju svojih dekova.

The Grand Tournament vodi igrače na ledeni kontinent Norhrend, gde su heroji Argent Crusade davno (za vreme World of Warcraft: Wrath of the Lich King ekspanzije) održali turnir. Iako je zlo koje je vladalo tim kontinentom poraženo, tradicija viteškog turnira se nastavlja!

“Sa novom Inspire i Joust mehanikom i preko 130 novih karata, The Grand Tournament donosi zabavu i vajb srednjovekovnog turnira u Hearthstone,” rekao je Mike Morhaime, CEO i ko-osnivač Blizzard Entertainmenta. “Jedva čekamo da vidimo šta će igrači sve smisliti sa rukama punim novih dekova i strateških opcija.”

Paketi karata se mogu kupovati individualno ili po smanjenim cenama u bundleovima, preko prodavnice unutar igre, za zlato (iz igre naravno :)) ili pravi novac, cena je ostala ista kao za karte pre ekspanzije. Igrači će moći i da zarade pakete novih karata kao nagrade u Arena modu, ili da ih kao i do sada sami kraftuju koristeći Arcane Dust. The Grand Tournament je dostupan za Windows® i Mac®, iOS and Android tablete, i mobilne uređaje.