21.12.2016 Mikser House, Karađorđeva 36, Beograd  – Kompanija ComputerLand, distributer DJI proizvoda za Srbiju organizovala je prezentaciju najnovijih proizvoda kompanije DJI. Prezentovani su dronovi: Phantom 3 i 4 i 4 Pro, Inspire 1 i Mavic Pro, kao i nosači i stabilizatori kamera: Ronin-M, Osmo+ i Osmo mobile.

Izdvojili bismo najnoviji dron, Mavic Pro, najbolji proizvod u svojoj kategoriji. Autonomija leta daje Mavic-u mogućnost da izbegava objekte i lebdi sigurno. Sadrži 5 kamera, GPS i GLONASS, 2 ultrasonična senzora za utvrđivanje razdaljine i 24 moćna jezgra. Njegova specifičnost između ostalog je neverovatan dizajn i njegova praktičnost – sklopivost i mogućnost da stane u ranac ili torbu. Pored Mavic-a skrenuli bismo vam pažnju i na Phantom 4 Pro koji ima displej u sebi i koji sa najnaprednijim sistemom pogona, aerodinamičnim oblikom i većom baterijom postiže 28 minuta letenja.

dji-event_mixer-house_21-12-2016-307

Što se tiče nosača i stabilizatora kamera, vrlo interesantan i praktičan proizvod je Osmo Mobile koji pretvara vaš smartphone u smart motion kameru, čineći vaš snimak profesionalnim. Ima u sebi i prilagodljiv džojstik, bluetooth konekciju i kompletnu kontrolu kamere.

Vreme pravih dronova kao onih koje smo imali prilike da vidimo u Call of Duty Infinite Warfare polako dolazi. The future is here!