Da, došao je i taj dan! Napokon smo dočekali novu Call of Duty igru sa podnaslovom Infinity Warfare. Nepotrebno je reći da Call of Duty dominira svetskim tržištem već skoro punu deceniju, a samo u Americi je najprodavanija igra u proteklih sedam godina! Zapitajte se zašto. Po prvi put u franšizi, Infinity Warfare se seli u svemir gde obrađuje priču velikih vođa, njihovog emotivnog stanja i teških izbora oko odluka koje će doneti. Može se slobodno reći da se očekuje da ovo bude jedan od najtežih emocionalnih Call of Duty naslova do danas. Borba na mesecu – tu je, borba svemirskim brodovima – tu je, borba u nultoj gravitaciji – tu je! Apsolutno sve što možete poželeti od jedne Blockbuster pucačine, Call of Duty Infinity Warfare će vam pružiti, ali to nije sve!

Ukoliko se budete odlučili za Legacy Edition, a ne vidimo zašto ne bi, dobijate i Remaster jedne od, ako ne i najboljih delova Call of Duty franšize, Modern Warfare! Redizajn cele kampanje prilagođen snagama novih konzola plus ispeglan pun multiplejer sa deset mapa na samom izlasku! U toku sledećih nekoliko meseci, Activision će ubaciti i ostale mape koje su krasile ovu savršenu multiplayer pucačinu. Modern Warfare su prvi koraci svega šta možemo sada videti u Call of Duty-u, tako da nemojte da sebi dozvolite i propustite ovu savršenu priliku da se podsetite, ili makar osetite kako je sve počelo.

I da još nismo završili sa sadržajem, pored svega toga, tu je i totalno redizajnirani novi Zombie Mod pod nazivom “Zombies in Spaceland” u kojem možete uzeti ulogu jednog od četiri šaljiva karaktera i mlatiti zombije u zabavnom parku osamdesetih sa svemirskom tematikom! I više nego dovoljno za jednu igru, a ukoliko vas zanima kompletni sadržaj, pogled na kampanju kao i na zombie mod, sačekajte našu punu recenziju do sledeće nedelje.

Ukoliko posedujete PlayStation 4 konzolu i PSVR, od danas možete totalno besplatno skinuti Call of Duty Jackal Assault i da osetite svet ove franšize kao nikada do sada.

Call of Duty Infinity Warfare Legacy Edition, Standard Edition i Deluxe Edition možete od danas naći u maloprodaji ComputerLand-a ili na njihovom sajtu. Dont miss this one!