Deep Forest Raceway je popularna fiktivna trkačka staza koja je oduševila fanove Gran Turisma još od prve igre iz ovog serijala. Ona se pojavila u svakom centralnom izdanju ove franšize, ali je zajedno sa još nekoliko legendarnih GT staza preskočila poslednju igru Gran Turismo Sport koja i dan danas okuplja armiju fanova simulacionih vožnji na PlayStation 4 konzoli.

Nova verzija ove staze izgleda spekakularno, sa poboljšanim detaljima staze i okoline oko nje, detaljnim automobilima koji su preuzeti iz GTSport-a i dodatno ulepšani boljim rendering efektima. Pored poboljšnane vizuelne prezentacije, GT7 verzija ove staze ima i nekoliko promena samog toka vožnje, ponajviše nove jake krivine posle brzog pravca pred kraj kruga.

Gran Turismo 7 stiže u prodaju 4. marta na PS5 i PS4 konzolama, i sa sobom će pored ambicioznih online modova doneti i punokrvnu singleplayer kampanju koja će nas vratiti u stare Gran Turismo 2 dane kada nam je ova franšiza davala mogućnost da sakupljamo pare ne samo za nove automobile, već i širok spektar polovnjaka i neverovatan broj novih dodataka koji poboljšavaju trkačke sposobnosti naših vozila.