PrimeTime studio koji nam dolazi iz nama bliske Bosne i Hercegovine nas je iznenadio kada je objavio da ćemo uskoro dobiti priliku da zaigramo njihov prvenac Bygone Dreams. U pitanju je projekat na kom su radili prethodne četiri godine u kojim su prikazani elementi slovenske mitologije i bosanskog folklora.

Ukoliko do sada niste imali prilika da čujete za PrimeTime, radi se o vrlo ozbiljnim momcima koji su ovaj projekat već prikazivali na nekoliko konvencija. Treba napomenuti da su 2017. godine osvojili nagradu za izvrsnu vizuelnu prezentaciju na Reboot Developu kao i da su bili finalisti WN Dev takmičenja za Unreal Engine developere.

Bygone Dreams će biti akciona avantura iz trećeg lica u kojoj je radnja smeštena u sanjivom svetu Lume koji prete da ugroze košmari. Glavni protagonista Wa koga ćete voditi u ovoj avanturi ima zadatak da pronađe sve čuvare. Na tom putu će vas pratiti oko 50 muzičkih numera inspirisane tradicionalnim instrumentima bosanskog folklora, dok će priča sadržati oko dva sata režiranih scena sa kompletnom glasovnom glumom.

Izlazak ovog naslova se očekuje tokom 2021. godine za PC, a ukoliko ste zainteresovani možete je dodati u listi želja na vašem steam nalogu.