Naš legendarni underground YouTube show posvećen piratskim igrama postoji još od davne 2008. godine. Više puta ukidan, još više puta oživljavan… Absolute Trash nastavlja svoj put uvek i poput kinesko ruske mafije koja proizvodi piratske igre i konzole, odbija da umre! Vremenom smo eksperimentisali sa engleskim jezikom, pa zatim sa srpskim sa engleskim titlovima, ali jedna stvar ostala je konstantna kroz sve ove godine – naš verni spiker i glas AT showa gospodin Black Waltz koji je morao da se snalazi sa raznim užasima koje smo mu priređivali. Podsetićemo se sada nekih od najlegendarnijih epizoda iz naše bogate (ne)slavne arhive.

8. Kineski Mario Hakovi

Ova epizoda objavljena 2008. godine iako nije prva u AT serijalu predstavlja Black Waltzov debi. Tema nije mogla biti bolja, kineski hakovi Mario igara za 8bit piratski NES aka SEGU sa buvljaka. Veoma sirovo. Kraj videa veoma poučan.

7. Mortal Kombat Pirati

Nesto kasnije 2008. u prvoj sezoni AT-a Waltzu smo dali da prokomentariše Mortal Kombat hakove iz iste kineske piratske kuhinje, sumnjamo da će se gledanost i komentari ovoga videa ikada ponoviti, čista klasika absolutnog smeća i svecki hit.

6. Hari Potsmoker from Beijing

2008. dok su Hari Poter knjige i filmovi bili na vrhuncu svoje slave, kineski famiclone mafijaši nisu propustili priliku da naprave 8bit verziju igre sa popularnim čarobnjakom, a mi smo istu prosledili našem čarobnjaku za apsolutno đubre… ostalo je magija.

5. Final Fantasy VII za NES i prelaz na novi izmišljeni jezik

Nakon uspeha epizode posvećene 8bit verziji FFVII koju su kinezi napravili za Famiclone naravno, rešili smo da probamo nešto drugačije i da odradimo istu epizodu samo prilagođenu domaćoj nepostojećoj publici.

4. Kineska Zelda

Prva epizoda AT-a rađena na srpskom sa engleskim titlovima… Moram da napomenem da sam posebno ponosan na kvalitet montaže i dokumentarni momenat na početku epizode. Ako niste kroz svo ovo đubre iznad uspeli da pohvatate esenciju Absolute Trasha showa ovaj video bi trebao da vam definitivno razjasni stvari. Must watch.

3. Mari Street Fighter i kraj prve sezone

Očigledno je da je srpski jezik bio prikladniji za BW-ove freestyle meltdownove, novi stil se nastavio i u poslednjem opisu prve sezone gde smo baš zagrebali po samom dnu kineske septičke jame i izvukli piratski Street Fighter II za 8bit Famiclone koji je dodatno silovan sa ubacivanjem Maria na roster.

2. Kineski Diablo 2

Absolute Trash show oživeli smo ponovo 2009. godine i to u velikom stilu… Diablo 2 za 8bit Famiclone. Nova fora u drugoj sezoni bile su i gostujuće “poznate ličnosti” sa EmuForuma i domaćeg Interneta generalno… Nikada nećete pogoditi ko je najavio ovu sjajnu epizodu direktno iz svoje radionice u Bečeju.

1. Titanic

Postoje epizode gde smo se mnogo glupirali, postoje epizode koje je gotovo nemoguće objasniti normalnim ljudima koji šetaju ulicama svaki dan… a onda postoji ovo. 8bit piratska igra iz 2005. godine, na kineskom jeziku, za piratske konzole sa hardwareom iz 1985. zasnovana na filmu Titanic iz 1997…. Sve to zvuči kao sasvim dovoljan mess ali mi smo u naš video opis uspeli da ubacimo Lunu dete meseca i InsaneEyesov synth death growl cover “My Heart Will Go On” sa Waltzom na vokalima. Dobrodošli u Absolute Trash i nekomercijalni YouTube od pre 100 godina.

Poput Titanica i naš show je nakon još par epizoda te 2010. godine otišao na dno sa kog se nije vraćao… Makar ne do prošle godine kada smo ga oživeli ponovo sa malčice drugom tematikom… 16bit pirati i Rusija! Za nove AT epizode posetite naš EmuGlx TV YouTube kanal a nećete dobiti SARS i ako slučajno kliknete na SUBSCRIBE!