Dočekali smo i taj Black Friday u Srbiji. Iako ovaj ”praznik kupaca” nije popularan kod nas kao na zapadu, ipak možemo izdvojiti nekoliko stvari koje vredi ispratiti u našim maloprodajama. Kako godine prolaze, sve više radnji, a najviše one koje su specijalizovane za prodaju igara, u neku ruku poštuje Black Friday i nudi nam dosta bolje cene nego na danu izlaska. Zanimljivo je da neki naslovi mogu biti u cenovnom rangu sa akcijama koje se dešavaju na zapadu, što je pravo osveženje za naše tržište.

2K Games je imao odličnu godinu, i sve njihove naslove možete naći u našim maloprodajama za primetno niže cene nego uobičajno! Popust traje od danas do ponedeljka, a verujemo da će se ponoviti i za božićne praznike koji su iza ugla.

NBA 2k20 (EmuGlx review)

Odlična sportska simulacija i ujedno pored FIFA naslova, najpopularnija na tržištu. Pored sjajne grafike i gameplaya koji je podignut na veoma visokom nivou proteklih godina, NBA 2k20 vam donosi tonu zabave. Novi modovi, WNBA timovi, open-world Neighbourhood mod i MyCareer su tu da vam pruže sate i sate nezaboravne zabave.

Sjajna igra ne samo za ljubitelje košarke, nego već svakog sporta i možda čak porodičnog druženja.

Igra se trenutno može naći u maloprodajama za čak 4.499 dinara za Switch konzolu i 5.699 dinara za PlayStation 4 i Xbox One verzije igre

Borderlands 3 (EmuGlx review)

Borderlands 3 je evolucija stare formule sa miksom zaraznog, odličnog humora bez bilo kakvog suzdržavanja u pripovedanju priče. Zategnut i fluidan gameplay povezuju sve u jedan veliki i odličan paket. Sa nestvarno velikim izborom oružja koji je ponuđen u igri, ovaj naslov jednostavno ne može postati dosadan, ni sa trećim delom, ni posle desetine sati igranja istog. Borderlands 3 je jednostavno. čista zabava!

Igra jeste da ima možda malo neukusnog humora, ali je ovo savršen poklon kako za mlađe tako i za starije gejmere. Svako ko želi da se upusti uz neki FPS i mlati svoje neprijatelje do iznemoglosti, ovo je savšrena igra za vas.

Borderlands 3 je trenutno 5.699 dinara za PlayStation 4 i Xbox One verzije igre dok se Deluxe Verzija može naći i za 8.999 dinara! Odličan popust za sjajnu igru ove jeseni!

WWE 2k20 (EmuGlx review)

Zakoračite u svet WWE zvezdi, legendi i najboljih NXT boraca. Uz nekoliko vodećih boraca u WWE svetu, uključujući WWE superstarku Beki Linč kao prvog ženskog naslovnog lika, WWE 2K20 donosi 2K Showcase: The Women’s Evolution, mogućnost igranja MyCareer moda sa muškim i ženskim create a wrestlerom, mešovite tag team mečeve kao i novi 2K Tower koji naglašava epsku karijeru ko-zvezde Roman Reignsa.

Za ultimativne fanove WWE franšize kao i za svakog ko želi da proba drugačiji pogled na fighting igre na tržištu.

WWE 2k20 je trenutno 4.999 dinara za PlayStation 4 i Xbox One verzije igre, skoro duplo manje nego na danu izlaska!