Utorak, 9. septembar označio je svetski debi najnovije Bungie igre, Destiny, a tom prilikom ComputerLand organizovao je specijalan događaj u tržnom centru “Stadion” u Beogradu.

Igra o kojoj se ovih dana bruji na sve strane zasijala je u svom punom sjaju u igraonici GamePub, na konzolama najnovije generacije – Xbox One i PlayStation 4. Nakon nekoliko beta testova bilo je pravo zadovoljstvo isprobati konačnu verziju igre, a utisci su i dalje pozitivni.

Destiny launchOsim toga, mogli su se čuti i planovi uvoznika ovog naslova, ComputerLanda, da se domaćim igračima pored standardne verzije igre ponude i dva specijalna izdanja – Limited Edition i Ghost Edition. Limited edicija prepoznatljiva je po limenoj kutiji unutar koje se, pored igre, nalaze uputstva, mape, ilustracije i kodovi za dodatni sadržaj igre. Ghost izdanje obuhvata sve ovo i dolazi u ogromnoj kutiji koja prevazilazi veličinu dve konzole, a u kojoj se nalazi replika robota-saputnika iz igre, Ghosta, koja poseduje senzore pokreta, pri svakoj promeni položaja svetleći i ispuštajući zvukove.

Destiny je već od danas u prodaji i to za četiri konzole: PS3 i PS4, kao i za Xbox 360 i Xbox One.

Naš konačni sud moćićete uskoro da pročitate u kompletnom opisu, a do tad, možete pogledati naše utiske iz Bete, ukoliko to već niste učinili.

CL