Toplo avgustovsko veče u organizaciji Computer Land-a na starom dobrom mestu (Klub Vinarija), dobre vibracije i ekipa iz EmuGlx-a (u sastavu: Toad, Myst i moja malenkost) je bila prisutna na midnight sale eventu za World of Warcraft Legion. Dok su se smenjivala nasmejana lica i pozdravi između kolega, atmosfera je dostizala usijanje dok se željno iščekivao momenat kada će obožavaoci biti u mogućnosti da se dokopaju nove ekspanzije i da se vrate u svet Azerota i  odbrane ga od Burning Legion-a.

Kao i uvek dobra muzika iz soundtrack-a igre nam je ispunjavala uši dok su se raspredale priče o iščekivanjima i planovima koliko će se sati uložiti u igru. Moram da naglasim da je podela između Hordaša i pripadnika Alijanse od samog početka bila uočljiva. Razlike će morati da se ostave po strani da bi uspeli u nameri da odbranimo Azerot od demonskih hordi. Dobro snabdeveni Monster energetskim pićima i finom klopicom trudili smo se da budemo na visini zadatka dok smo odgovarali na pitanja u nagradnom kvizu gde je glavna nagrada bio Collector’s Edition WOW Legion-a. Obrisala se prašina sa “lore baze podataka” i mogli smo početi bitku umova. Učesnici nisu razočarali ali bile su prisutne rupe u znanju. Svako je imao mogućnost da se slika u specijalnom photo booth-u i da tako svojim prijateljima pošalje tople pozdrave iz Azerot-a. Kada je otkucala ponoć, prodaja je počela i učesnici su žurno kupili svoje kopije i otišli kući da se priključe borbi.

Za više informacija o WOW Legion-u možete pročitati naš intervju sa developer-ima koji smo imali prilike da napravimo na Gamescom-u, u kome su odgovorili i na neka krucijalna pitanja o server que-ovima i bezbednosti da bi se igranje odvijalo neometano.

Do sledećeg puta i nekog novog događaja u organizaciji Computer Land-a pozdravlja vas vaša ekipa iz EmuGlx-a i vidimo se na bojnim poljima Azerota. Ostale slike sa ovog sjajnog eventa možete videti na ComputerLand Games Facebook strani na ovom linku.