Jedan od najboljih, ako ne i najbolja kompanija za PC i konzolne periferije – Razer – organizuje veliku nagradnu igru u Srbiji! Kupovinom bilo kog Razer proizvoda kod svih većih retailera u Srbiji, odgovorom na nekoliko simboličnih pitanja na sajtu http://osvoji-razer.rs/ kao i jednom kupovinom bilo kog Razer proizvoda, možete biti u mogućnosti da osvojite sjajne nagrade, kao što su:

  • Razer BlackShark v2 slušalice
  • Razer DeathAdder v2 miš
  • Razer BlackWidow v2 tastatura
  • Razer V2 Set – BlackWidow v2 tastatura + DeathAdder v2 miš + BlackShark v2 slušalice

A glavna nagrada je fantastični Razer Blade 15 Gaming Laptop (15.6″/FHD-144HZ/i7/RTX 2060/512GB). Sirova snaga u malom i kompaktnom kućištu, spremna za sve multiplayer okršaje i single player avanture, u pokretu! Ovaj sjajni Laptop će vam pružiti sate i sate zabave gde god da se nalazite.

Svi koji kupe Razer proizvod od 27. novembra do 15. januara, registruju se na https://osvoji-razer.com i odgovore tačno na tri pitanja poprilično laka piranja, uz priloženi fiskalni račun učestvuju u velikom izvlačenju. Učešće ćete obezbediti kupovinom apsolutno bilo kog proizvoda iz GameS prodavnica ili sajta, Gigatrona, TehnomanijeComputerLanda, GameCentra, Tehnomedije.

Na takmičenju mogu učestovati fizička lica starija od 18 godina, sa prebivalištem odnosno boravištem u Republici Srbiji.
U takmičenju mogu da učestvuju i maloletna lica, a ukoliko postanu dobitnici jedne od nagrada, mogu ih preuzeti samo uz prisustvo roditelja ili zakonskog staratelja, što se utvrđuje podnošenjem i uvidom u dokumenta izdatih od strane zvaničnih organa.
Iz učešća na nagradnom takmičenju isključeni su zaposleni kod Organizatora, zaposleni u firmama koje učestvuju u organizovanju takmičenja, kao i njihovi bliski srodnici (roditelji, supružnici, deca), do trećeg kolena.
Dobitnici nagrada će biti obavešteni putem telefona a njihova imena i prezimena će biti objavljena na ovom sajtu i instagram strani Razer Adria