Ekspanzija The Crew igre pod nazivom Wild Run je trenutno u beta fazi (i dalje delimo ključeve), a mi smo imali prilike da probamo, testiramo i uporedimo je sa prošlogodišnjim izdanjem. The Crew je igra koja je izbačena na tržište u ne tako dobrom trenutku zbog jake konkurencije od strane ekskluziva Sonyja i MS-a. Baš zbog toga je delovalo kao da su požurili sa izlaskom, kako bi mogli da se takmiče sa njima, što je ispao ne tako dobar poslovni potez. Mehanika igre je kaskala za konkurencijom, kao i grafika koja nikako nije mogla da nađe favorita između konzola gde bi bolje izgledala. Jedina alternativa je postojala u PC igračima, koji nisu bili oduševljeni nakon izlaska.

Wild Run je najavljen kao ekspanzija postojeće igre ali više izgleda kao potpuno nov naslov. U igri je promenjeno sve, od grafike, preko izgleda korisničkog interfejsa, do mehanike i funkcionisanja same igre. Pored svega toga, u Beti je, kako je rečeno, ponuđena skoro kompletna igra, jedini ograničavajući faktor je to što je trajala četiri dana.

5Posle više sati igranja beta verzije Wild Run ne možemo ostati nikako ravnodušni. Razvojni tim je ipak naučio nešto posle trapavog izbacivanja originalne igre na tržište, a stalna komunikacija sa, ne tako velikom zajednicom, je ubacila u igru neke fantastične detalje, kao što su Monster Truck vozila i takmičenja sa njima. Grafika je neprepoznatljiva, a HUD redizajniran i sve izgleda dosta bolje nego što je iko mogao da zamisli. Wild run igrači su pozvani na The Summit, veliko okupljanje najboljih svetskih vozača i takmičenje u raznim kategorijama. Pored pomenutih Monster Truckova na raspolaganju će vam biti i dragsteri kao i drift vozila i motori. Svaka vrsta vozila ima svoj šmek prilikom vožnje i svako će moći da koristi ono što voli, ali da bi bili najbolji, morate masterovati sve tipove vozila. Broj lokacija koje možete posetiti je sada još veći, a u beti vam je omogućen free roam sa nekoliko aktivnosti.

Momci iz Ivory Tower tima su izgleda naučili na svojim greškama, a kao opravdanje su dali skoro punu novu igru svim vlasnicima The Crew, kao i učesnicima prve bete za originalnu igru na četiri dana. Da li će im se to isplatiti, ili će prezasititi fanove vožnji tek ćemo videti, ali jedno je sigurno, The Crew Wild Run izgleda i funkcioniše kao potpuno nova igra,  i to ne možemo da naglasimo dovoljno! Mala vera u razvojni tim i još jedna šansa bi mogle da naprave razliku sa ovim naslovom koji izlazi 2. decembra ove godine, dok bi fantastična multiplayer zajednica mogla da se poveća. Svako ko nije probao Betu može pokupiti ključ na našoj Facebook strani, našem sajtu ili forumu i sam se oproba u The Summit takmičenju pre konačne odluke i mišljenja o ovoj igri. Beta traje još jedan dan, tako da ne gubite vreme, zgrabite svoj ključ i probajte ovu odličnu vožnju par meseci ranije!