Tim developera koji stoji iza naslova Torment: Tides of Numenera nam sa zadovoljstvom predstavlja novu igrivu klasu u ovoj igri – Nano!!!

Nanoi su alternativa čarobnjačkoj klasi i blagosloveni su sa mogućnošću da menjaju realnost da bi dobili prednost u odnosu na svoje protivnike. Za razliku od korisnika magije, Nanoi mogu koristiti drevnu naprednu tehnologiju poznatu kao Numenera koja je ostavljena od strane prethodne civilizacije. Pošto su im odbrambene sposobnosti veoma ograničene, Nanoi se koriste za borbu na daljinu tako što čitaju misli svojih protivnika, oslobađaju kombinacije daljinskih napada i teleportuju sebe i svoje saigrače po mapi zarad strateške prednosti.

Torment: Tides of Numenera je epska RPG igra smeštena u zapanjujuće prelep i veoma razvijen SF svet Monte Cook-a koji se dešava u milijardu godina dalekoj budućnosti. Sa mogućnošću beskrajnog istraživanja i sa novom naprednom tehnologijom potezne borbe, Tides of Numenera je jedinstveno iskustvo koje je tematski naslednik veoma uspešne i višestruko nagrađivane igre Planescape Torment.

Torment: Tides of Numenera će biti dostupan na PC, Xbox One i Playstation 4 platformama u 2107-oj godini. Možete se i podsetiti našeg interviewa koji smo imali sa developerima na Gamescomu 2016.

 

Developeri imaju plan da prikažu dve nove klase u sledeće dve nedelje tako da ako volite ovu igru i željno je iščekujete – pratite naš sajt!