Epic Games Store je u zadnjim danima 2021. godine svojim posetiocima podelio dosta besplatnih igara, ali najveće iznenađenje su ostavili za zadnji dan godine. Umesto jedne besplatne igre, oni su za doček 2022. godine svima dali šansu da ugrabe ne jednu već sve tri igre iz najnovije trilogije avantura Lare Croft!

U pitanju su naslovi:

U našim impresijama možete pročitati da su sve tri igre zabavne za igranje, ali da su ipak pored velikog potencijala prikazanog u prvoj reboot igri developeri iz Eidos-a nažalost donekle protraćili šansu prebačajem fokusa nastavaka na loot-fest i neuverljivu priču i likove. Ovo je dovelo do toga da se ova trilogija Larinih avantura danas pamti kao neuspešan pokušaj emulacije mnogo ubedljivije Uncharted franšize koja je postajala bolja sa svakim svojim nastavkom.

Sva tri Tomb Raider naslova dolaze u svom punom izdanju i sa svim DLC-ovima. Preuzimanje besplatnih verzija ovih naslova je moguće do 6. januara na ovoj stranici, a kada se jednom dodaju na EGS nalog, ostaće tu dostupni za besplatno igranje zauvek.