Tokom svakog oktobra stvaraoci filmova i video igara se trude da u javnost puste što više horor materijala da bi zadovoljili publiku koja je željna ovakvih iskustava, ta groznica redovno doživljava svoj vrhunac tokom noći veštica (noć između 31. oktobra i 1. novembra).  Ako želite da se dobro uplašite uz vaš TV ili monitor, Through the Woods će po svim najavama biti ovogodišnji favorit za to.

Igrač o ovoj avanturističkoj horor igri iz trećeg preživljava događaje koje prepričava majka koja je izgubila svog sina. Odklupčavanje ovog klupka će naterati igrače da direktno iskuse veliki osećaj straha i usamljenosti, istraže detaljne lokacije inspirisane Nordijskom kulturom i mitologijom, otkrije mračne tajne koje skrivaju i ljudi sam svet oko igrača, utiče na događaje koji će promeniti tok igre, i reši mnoge zagonetke koristeći sistem koji reaguje na pojavu svetla i senki. Sve ovo naravno prati i odličan sistem zvuka i muzike koji je napravljen da podigne amosferu jeze i horora.

Through the Woods od indi studija Antagonist stiže u prodaju 27. oktobra na PC-u… a za još horror igara pogodnih za Halloween pogledajte našu listu od prošle godine.