Posle veoma uspešne prve sezone adaptacije fantazijskih romana Andreja Sapovskog, Netflix je najzad potvrdio da će se TV serija The Witcher vratiti nazad na naše ekrane 17. decembra.

Druga sezona prati rane avanture lovca na čudovište Geralta i princeze Ciri koja će morati da nauči da se se brine sama o sebi u svetu koji je ne samo prepun opasnosti, već i starih proročanstava koji je povezuju sa bliskim uništenjem sveta.Pored ove veoma očekivane TV serije, Netflix takođe sprema dva dodatna TV projekta – animirani film foksuran na mlade dane Witchera Vesimira koji stiže na naše ekrane za samo mesec dana, kao i TV mini-seriju koja je smeštena više od hiljadu godina u prošlosti i opisuje prvo spajanje fantazijskih dimenzija, invaziju čudovišta i stvaranje prvih Witcher-a.

Netflix je i uspostavio saradnju sa gaming izdavačem CD Projekt-om koji će ovogodišnje reizdanje igre Witcher 3 za PC i nextgen konzole obogatiti i sa besplatnim DLC materijalom koji će povezati ovu gaming franšizu sa TV serijom (makar dolaskom TV verzije Geraltovog armora u igru na primer).