Posle dugačkog i burnog razvoja gde je projekat bio prebačen iz ruskog Saber Interactive-a nazad u ruke CD Projekt Red-a, nextgen update za legendarnu open world igru The Witcher 3: Wild Hunt je nazad dobio svoj datum premijere!

Unapređena verzija igre će sa sobom doneti ulepšanu grafiku, prisustvo mnogih community mod-ova sa PC scene, poboljšane teksture, podršku za napredne rendering modove na novim konzolama, ubrzana učitavanja nivoa, kao i nove raytracing rendering modove.

Svako ko je trenutni vlasnik bilo koje PC ili konzolne verzije igre će dobiti pun nextgen remaster paket (osnovna igra i sve ekspanzije) besplatno za download, a novi igrači će moći da kupe ovu novu ulepšanu verziju i digitalno i u običnim radnjama (datum izlaska disk verzije za sada nije potvrđen). Kao poseban bonus, svi igrači će dobiti i specijalni content zasnovan na avanturama Geralt-a u Netflix-ovoj popularnoj TV seriji.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition stiže u prodaju 14. decembra na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series X konzolama. Više detalja možete pročitati ovde.