Ostao je još samo jedan dan između nas i najveće ceremonije dodele nagrada za najbolje igre godine!

U svetu video igara, 2022 godina će ostati zapamćena po izlasku iz dvogodišnje stagnacije izazvane svetskom pandemijom, sa mnogim igrama koje su izašle u prodaju posle otežane proizvodnje i mnogobrojnih odlaganja. Ovo je dovelo do veoma gustog rasporeda igara i mnogih velikih hit naslova koji su izlazili tokom cele godine. Jedna od takvih igara je bio fenomenalni Elden Ring koji je izašao u februaru i dugo čekani God of War Ragnarok koji je originalno bio najavljen za 2021. godinu ali ju je dugačko odlaganje pomerilo na čak kraj ove godine. Obe ove igre se sada smatraju za najveće favorite za osvajanje najveće GOTY nagrade na TGA ceremoniji.

Pun spisak nominovanih igara možete pročitati ovde, javno glasanje je i dalje aktivno na oficijelnom sajtu ceremonije, a početak šou-a je zakazan za noć između četvrtka i petka u 2 sata ujutru!

Redakcija EmuGlx-a će blisko pratiti sve novine vezane za ovaj šou, i u narednim danima će vam preneti sve novine vezane za nove igre koje će biti najavljene.