Pet sestara, u borbi za jednog muškarca, savršena priča za novi vertical scrooling shoot em’ up od tima koji nam je podario Castle of Shikigami franšizu!

Sestre sa jedinstvenim moćima se moraju boriti za ljubav anđela Yashina, a na vama je da vodite svih pet u nizu nivoa i pomognete im da odluče ko će od njih biti verna mlada srećnog nebeskog bića!

Retko kada nam dolaze shmup igre u ovom modernom dobu, upravo zbog toga Sisters Royale deluje poprilično zanimljivo. Isprobajte novi The Tension Bonus System (TBS) koji vam množi vaš skor i koine u odnosu na razdaljinu neprijatelja i njihovih napada. Tu je naravno i Powershot System koji menja normalne napade u one skoro nezaustavljive, kako bi ceo cistem bio još više nabijen tenzijom. TBS sistem izgleda poprilično zanimljivo, jer svaki put kada se skor i koini pomnože sa dva, Secret Fairies će se pojaviti na nivou, a na vama je da ih nađete.

Sisters Royale: Sisters Under Fire je od danas dostupan za Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4  platforme, a uskoro možete očekivati i opis ove igre na našem sajtu.