Posle nekoliko nedavnih glasina da nam se sprema povratak prvih 3D GTA igara (GTA 3, Vice City i San Andreas), Rockstar je najzad potvrdio ponovni dolazak ovih naslova!

Remasteri ovih legendarnih open world igara koje su imali veliki uticaj na gaming industriju u prvoj deceniji ovog veka će pokretati novi engine, optimizovan da igračima istovremeno prikaže lepšu grafiku ali i da očuva dizajn koji je učinio ove naslove tako popularnim. Prvi pogled na ove tri igre će stići za svega par nedelja, a punu najavu ovih remastera možete pročitati na oficijelnom blogu.

Grand Theft Auto: The Trilogy će stići u prodaju ove godine na PC-u i svim PlayStation, Xbox i Nintendo konzolama, a iOS/Android portovi su ostavljeni za sledeću godinu.

Ali pazite! Ako vam se sviđaju stari naslovi a nemate ih kupljene na vašem gaming hardveru, požurite! Rockstar će ukloniti stare portove originalnih igara sa svih digitalnih radnji već tokom sledeće nedelje!!! Posle toga, jedini način da legalno kupite te stare igre će biti u ovom novom remaster paketu!