Infinity Ward će ove godine umesto nastavka Ghosts-a iz 2013. godine preći u dalju budućnost, gde je putovanje po našem solarnom sistemu postala svakodnevnica i za koloniste željne boljeg života i za vojne brodove koji održavaju mir i stabilnost. Sudeći po prvom trejleru koji je danas izašao, Infinite Warfare počinje sa ogromnim napadom neke nepoznate svemirske sile (verovatno kolonisti koji su napustili Zemlju) na Ženevu, a ostatak kampanje se dešava širom solarnog sistema u tradicionalnoj adrenalinskoj COD formi.

Možda još zaimljivija vest je da će 30€ skuplja “Legacy” verzija Infinite Warfare igre doći zajedno sa prerađenom verzijom legendarne prve Modern Warfare igre koja sada izgleda drastično lepše! Modern Warfare Remastered će u sebi imati punu singleplayer kampanju koja je gurnula COD franšizu u vrhunac svetske popularnosti i 10 multiplayer mapa, a prvi pogled na ovu igru možete videti na kraju trejlera kojeg možete pogledati ispod.

 

Call of Duty: Infinite Warfare stiže u prodaju 4. novembra 2016. godine na PC, PlayStation 4 i Xbox One sistemima. Sudeći po prvim naznakama Modern Warfare Remastered neće moći da se kupi zasebno, mada to je vest koja još nije totalno potvrđena od strane Activision-a.