I konačno je stigao i taj dan da dobijemo neke konkretnije informacije u vezi našeg omiljenog i pomalo nevaspitanog ljubitelja Transformersa i atentatora Lo Wang-a. Ako do sada niste primetili veliki sam fan ove franšize. Flying Wild Hog je posle dužeg vremena izašao ispod developerskog kamena i poslali su nam ovaj odličan video u kome možemo videti simpatičnog Mr Wanga u akciji. Sudeći po prethodnom klipu koji smo imali prilike da vidimo, glavni protagonista će imati priliku da sa svojim starim prijateljem i duhovnim vođom opet krene u napad na demonski svet i da konačno eliminiše pretnju.

Sa novom skupom šminkom khm tj. endžinom Shadow Warrior 3 izgleda nikada bolje. Nove mehanike pri kretanju i ubrzan gunfight samo dolivaju ulje na pucačku vatru i obećavaju nam dobru zabavu. Zato ako ste spremni, pripremite posudu punu nudli, pustite Big Trouble in Little China i spremite se da vam Flying Wild Hog oduva pirinač iz gaća. A možda i čujete neku dobru pesmu iz Transformersa ili novu temu Stana Buša pod uslovom da ga angažuju. Ne, nikako nemojte zaboraviti ovog gospodina jer ocena odmah automatski pada za 2 poena.


Shadow Warrior 3 još uvek nema konačan datum izlaska ali će se sigurno pojaviti pre kraja ove godine. You want some Waaaang?