Nanovija akciona igra iz popularnog studija Team Ninja je uspela da nas oduševi ovog februara na PS4 konzoli, ali PC fanovi najzad mogu da odahnu. Ovaj veoma dobro sklopljeni “souls” klon koji je potpuno posvećen akciji (igra menja open world okruženje FROM igara za jasno definisane kratke nivoe koji su maksimalno optimizovani da vas namuče) će uskoro dobiti dom na još jednoj platformi.

Naime, 7. novembra Nioh stiže na PC, a istog dana PS4 korisnici će moći kupiti digitalnu verziju pod nazivom NiOh: Complete Edition u kojoj se nalazi bazična igra i svi izdati DLC paketi koji dodaju još dosta materijala za igranje (zone, protivnici, oružja, magije, itd).

Naš opis ove igre je imao sledeći zaključak: “Odlični sistem borbe, atmosfera i (možda čak i predugačka) kampanja predstavljaju najbitniji razlog nabavke ove igre. Ako ste fan Souls igara, kupovina NiOh-a vam je zagarantovana, a ako ste novajlija ova igra će vas itekako naučiti kako da budete moćni fantazijski samuraj.” Pročitajte kompletan opis ovde.