Sudeći po premijerama video igara iz ove nedelje, definitivno smo ušli u udarni praznični period koji nam svake godine daje čak i previše novih igara na raspolaganju. Ove godine, poslednji dani oktobra je sa sobom doneli dugo čekanu Batman igru, veliki PC port poznate jRPG igre, a onda su prodaju stigli i neki od najvećih naslova godine.

Evo punog spiska nedavnih premijera video igara:

  • 21. oktobar – Gotham Knights – Ambiciozna ali nažalost i loše optimizovana open world coop tabačina je zadovoljila malo kojeg fana Batman stripova, ali se nadamo se dobroj post-launch podršci koja će omogućiti i PC i konzolnim igračima lagodnije igranje uz veći frejmrejt.
  • 21. oktobar – Persona 5 Royal – Ova legendarna PlayStation jRPG igra je upravo stigla na PC, gde lako briljira na svim konfiguracijama od – od najjače PCMR mašine do prenosnog Steam Deck-a.
  • 25. oktobar – Mount & Blade II: Bannerlord – Posle više od dve godine u Early Access izgradnji, puna verzija ove simulacije vizeškog ratovanja je najzad stigla na PC i kućne konzole.
  • 27. oktobar – Sackboy: A Big Adventure – Dopadljiva PlayStation 5 launch igra je upravo stigla na PC, dajući milionima novih porodica šansu da se uposle svoje klince u rešavanju mnogih platformerskih i coop izazova.
  • 27. oktobar – Star Ocean: The Divine Force – Posle više od pet godina, fanovi Star Ocean-a su se najzad dokopali šestog dela ove popularne jRPG franšize.
  • 28. oktobar – Bayonetta 3 – Seksi veštica se vratila nazad u akciju u spektaklu koji je dostupan samo na Nintendo Switch konzoli.
  • 28. oktobar – Call of Duty: Modern Warfare II – Najnovija COD igra ove godine sa sobom donosi impresivnu SP kampanju i multiplayer, što joj je pomoglo da odmah na svojoj premijeri postane najigraniji COD naslov u istoriji Steam-a.