Iz Ubisoftove kuhinje nam dolazi nova igra na Steam Early Access pod imenom Might and Magic: Showdown. Tokom ovog perioda igrači će moći da učestvuju u procesu razvitka ove igre sa svojim predlozima i idejama. Sa Might and Magic: Showdown, Ubisoft Montreal nam donosi sveže taktičko PvP iskustvo koje je smešteno u bogati svet Might and Magic-a. Svaki učesnik će imati priliku da stavi na test svoje taktičke veštine kombinujući planiranje pre bitke i izvođenje u realnom vremenu.

“Might and Magic: Showdown je inspirisan lepim uspomenama dok smo se igrali figurama kao deca” – izjavio je producent Phillipe Ducharme. Bogat svet Might and Magic-a nam se činio kao savršeno okruženje za ovaj naslov. Igrači će moći da istražuju sijaset novih opcija kao što su mogućnost da programiraju unapred akcije lika kog vode pre bitke kao i modelovanje i bojenje figura sa Paint Workshop alatom. Might and Magic: Showdown poseduje veliku količinu sadržaja da podrži sve nove opcije koje su uvedene kao što su 60 solo bitaka da izoštrite svoje taktičke veštine, izbor između 20 jedinstvenih figura koje možete personalizovati po svom ukusu i koje ćete voditi u čistokrvnom PvP modu.

Kao još jedan bonus zbog prelaska Might and Magic: Showdown-a na Early Access, zainteresovani igrači mogu da isprobaju potpuno besplatno Paint Workshop preko Steam-a. Trenutno je dostupno pet figura koje možete obojiti po želji.