Posle veoma uspešne prezentacije prošle godine, DC FanDome se ove godine vraća u punoj snazi sa programom koji cilja da zadovolji sve fanove DC stripova i adaptacija priča stripskih junaka na filmu, televiziji i naravno video igrama.

Pored novih pogleda na filmska ostvaranja The Batman, Black Adam, The Flash i Aquaman 2, kao i ogromnog spiska TV i animiranih serija (Superman & Lois, The Flash, Batwoman, Harley Quinn i druge), najveći naslov iz sveta video igara koji će biti predstavljen javnosti je nova batman igra Gotham Knights čiju smo prvu najavu videli prošle godine.

Ova open world akciona video igra je smeštena u Gotham posle smrti Bruce Wayne-a, gde će igrači morati da sami spreče sve najveće Betmenove protivnike koji su krenuli da haraju gradom. Igra neće biti fokusirana na online play kao što su to uradili naslovi The Avengers, već će više biti redovna solo igra u maniru Batman Arkham naslova, sa opcijom da se udruže sa svojim drugarima u dobro integrisanom coop okruženju. Za sada nema potvrde da ćemo tog dana dobiti i novi pogled i na drugu veoma očekivanu DC igru koju već  godinama razvija bivši Batman Arkham tim Rocksteady.

DC FanDome će biti održan 16. oktobra.