Posle nekoliko godina rada, grupa fanova iz moderske grupe Tsunamods je najzad završio rad na velikom modu koji transformiše legendarnu jRPG igru Final Fantasy VII u naslov koji u potpunosti podržava glasove za sve likove iz igre! Ovaj kultni naslov sa PlayStation 1 konzole je nedugo posle svoje konzolne premijere stigao na PC, gde se i dan danas uveliko igra od strane miliona fanova koji cene ovaj uticajni jRPG naslov. Igra je tokom svog prisustva na PC-u dobila zaista širok spektar modova koji su integrisali nove opcije za UI grafiku, kvalitet pozadina i 3D modela, remasterizovane animacije, pa čak i dugo čekanu podršku za rendering igre u 60 frejmova u sekundi.

Mod Echo-S 7 daje punu englesku glasovnu podršku za sve glavne i sporedne likove igre, nove glasove prilikom paljenja mnogih ofanzivno/defanzivnih poteza, kao i prilagođeni scenario koji je napravljen ponovnim (i pravilnim) prevodom originalne japanske verzije igre.

Posle završetka rada na FF7 igri, tim iz Tsunamods-a će se posvetiti dodavanju glasova za još dve PC igre iz Final Fantasy serijala – FF8 i FF9!  Više informacija možete potražiti na oficijelnom sajtu.