Posle velikog uspeha igre NiOh koja se i nama jako svidela, izdavač Koei Tecmo i studio Team Ninja su tokom poslednjih par meseci vredno radili na proširenju materijala koji bi zadržao pažnju igračima koji ne mogu da napuste ovaj prelepo sklopljeni Souls klon. Kulminacija njihovog rada je danas stigla u javnost u formi dva paketa – jednog besplatnog i jednog za kojeg ćete morati odvojiti malo novca. Bestplatni paket je patch 1.07 koji donosi poboljšanu podršku za PvP okršaje (1v1 i 2v2), rebalans nivoa svih igrača, povećanje limita za sakupljanje XP-a, dodatak novih sub-misija, novi Titles buff-ovi, recepti za crafting, mogućnost transformacije igrača u ženske likove, pristup novim Guardian Spirit bićima, novi skillovi i oružja. Sve u svemu, sasvim dovoljno materijala da zadovolji i stare i nove igrače.

Plaćeni paket je još ambiciozniji. “Dragon of the North” DLC ekspanzija donosi proširenje SP kampanje sa novom pričom u kojoj će se pojaviti novi bitni likovi – Date Shigezane, Katakura Shigenaga i Date Masamune. Pored novih nivoa i misija, DLC takođe dolazi sa novim spektrom skilova, protivnika i oružija, od kojih izdvajamo odachi – dužu i ubojitiju verziju katane.

Pun opis igre NiOh možete pročitati ovde, a ako hoćete da je zaigrate, to možete uraditi eksluzivno samo na PS4 konzoli.