Dok se vođstvo Activision-Blizzard korporacije i dalje sapliće oko velikog broja optužbi vezanih za polnu diskriminaciju i seksualne napade unutar legendarnog tima Blizzard, Vicarious Visions koji je nedavno postao deo Blizzarda će probati da u narednih mesec dana pripremi sve za lansiranje dugo čekanog remastera Diablo II : Resurrected.

Za razliku od prvog Alpha testa koji je bio dostupan samo igračima sa ekskluzivnom pozivnicom, beta test će biti održan u dva talasa i biće dostupan svima! Test će biti fokusiran na prva dva Act-a (ovaj put i sa novim CGI cinematicima!), biće igrive sve klase, i multiplayer serveri će biti aktivni tako da će igrači moći da se okupe u grupama do 8 heroja.

  • 13-16. avgust – Early Access Beta test za sve igrače koji su kupili igru u pretprodaji na PC-u i svim kućnim konzolama osim Switch-a. Twich dropovi će takođe omogućiti srećnim gledaocima da uskoče u zabavu.
  • 20-22. avust – Open Beta test za sve koji žele da isprobaju igru na PC-u i svim kućnim konzolama osim Switch-a, bilo da su kupili igru u pretprodaji ili ne.

Puna verzija igre Diablo II : Resurrected stiže u prodaju 23. septembra na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch konzolama. Puni detalji vezani za ove Beta testove se mogu pročitati ovde.