Peta igra studija Quantic Dream (i njihov treći projekt koji su napravili za Sony) će stići u prodaju pre leta! Detroit: Become Human je njihova prva igra na PS4 konzoli, i prati troje androida koji su se otrgli robovske kontrole koja ih je sputavala, pokušavajući na različite načine da se izbore sa novostečenom slobodom. U pravoj tradiciji Quantic Dream-a, ova avantura će u sebi imati do sada najambiciozniji sistem grananja gde će vaše odluke dramatično menjati tok priče, odnose sa likovima, kao i mogućnost da svako od ova tri centralna lika pogine ako ne pazite na njih.

Pored ranije najavljenih glumaca, sada smo saznali da se postavi igre pridružuju i dva odlična holivudska glumca koje smo tokom zadnjih nekoliko decenija mogli videti u mnogim popularnim filmovima i serijama. U pitanju su Lance Henriksen (TV serija Millenium i film Osmi Putnik 2 deo) i Clancy Brown (GorštakThe Shawshank Redemption, Starship Troopers).

Detroit: Become Human stiže ekskluzivno na PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro 25. maja, mesec dana posle premijere još jedne velike PS4 ekskluzive God of War.