U Animal Crossing: New Horizons, koji je upravo stigao na Nintendo Switch, igrači mogu da pobegnu na napušteno ostrvo i da tamo kreiraju njihov mail raj, istraživajući, gradeći i customizujući njihov novi ostrvski život. U novom launch traileru ispod možete videti kako izgleda početak novog života na ostrvu, sa mnogim aktivnostima kao što su postavljanje šatora, kraftovanje alata, customizacija, istraživanje i upoznavanje novih i od ranije poznatih životinjskih stanovnika.

Počevši od launcha, besplatni updatovi će se konstantno dodavati u igru, sa mnogim sezonskim sadržajima. Prvi update koji je sada već dostupan dodaje “Bunny Day” u aprilu kao prvi praznik u novoj igri. Update takođe dodaje i mogućnost da se koriste online mogućnosti za Nintendo Switch Online predplatnike. Bilo da igrate online ili sa drugim igračima lokalno, ostvrski život je bolji kada ga delite sa prijateljima. U Animal Crossing: New Horizons, do osam igrača mogu da žive na jednom ostrvu. A u Party Play modu, igrači mogu da pozovu i do tri druga stanovnika da istražuju ostrvo u isto vreme.

Nintendo Switch Online predplatnici će moći da koriste NookLink, koji je deo Nintendo Switch Online app-a, da skeniraju Custom Design QR Code iz prethodnih igara Animal Crossing: New Leaf ili Animal Crossing: Happy Home Designer sa svojim telefonom i da kreacije iz prethodnih igara na taj način prebace u Animal Crossing: New Horizons. Dok ste online u igri takođe je moguće pričati i chatovati preko Nintendo Switch Online smartphone aplikacije na telefonu, podržani su tekstualni ali i voice chat.

Igrači Animal Crossing: Pocket Camp koji povežu njihov Nintendo Account sa igrom će dobiti specijalnu ponudu u Animal Crossing: Pocket Camp. Dobiće download kod koji se može iskoristiti u Nook Stop-u u Resident Services-u u Animal Crossing: New Horizons da sa njim poruče posebene predmete. Za više informacija posetite https://ac-pocketcamp.com/en-GB/site/horizons 

Animal Crossing: New Horizons dostupan je sada u prodavnicama i Nintendo eShop-u za Nintendo Switch. Igra je kompatabilna sa Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite sistemom. 


Za više infomacija o Animal Crossing: New Horizons posetite https://www.nintendo.co.uk/animalcrossingnewhorizons.