Kao što smo najavili za vikend 19-20. septembra Logitech je u saradnji sa ComputerLandom pod pokroviteljstvom Serbian E-Sports Asocijacije održao promociju novog volana G29.  Promotivno takmičenje održano je u tržnom centru Ušće gde su ranije prijavljeni učesnici, ali i mnogobrojni prolaznici, mogli da se oprobaju u simulaciji vožnje Project CARS. Vozilo se za najbolje vreme, dva kruga na stazi Dubai Autodrome Club, sa Mercedes-Benz SLS AMG (road verzija), a dodatnu komplikaciju predstavljala su protivnička vozila na stazi.

EmuGlx je bio u ulozi medijskog sponzora, ali rešili smo i da posetimo ovaj event kao i da isprobamo novi volan. G29 je prvi Logitech volan koji je kompatibilan sa PlayStation 4 konzolom (inače radi i na PlayStation 3 a i na PC-u) i savršeno se uklapa uz Project CARS kao što smo mogli sami da se uverimo na takmičenju. Naši rezultati i nisu bili toliko loši, ali u moru mališana i prolaznika koji su samo hteli da se poigraju sa novim volanom i provere koliko je sistem oštećenja detaljan u ovoj veoma ozbiljnoj simulaciji, našao se i popriličan broj pravih vozača koji su uspeli da ostave konkretna vremena:

1. Marko Ilić (02:20)
2. Dušan Ćalović (02:22)
3. Goran Romanić (02:23)

Najbrži vozači su dobili i vredne nagrade, pobednik takmičenja je osvojio Logitech Driving Force GT volan, za drugo mesto nagrada je bila G430 Gaming slušalice, dok je trećeplasirani dobio F710 Gamepad.