Novi nastavak jedne od najpopularnijih video igara za decu nakon revolucije u kojoj su prvi put u svetu video igara oživeli figure, ovog puta ide korak dalje i na ekranima oživljava vozila!

SANTA MONIKA, Kalifornija – 3. jun, 2015. – Skylanders® donosi novu revoluciju u svetu video igara u okviru najpopularnije dečije video igre na konzolama, najavom datuma izlaska novog nastavka Skylanders® pod nazivom SuperChargers 25. septembra na evropskom tržištu. Activision Publishing, Inc. podružnica Activision Blizzard, Inc. lideri su na tržištu oživljavanja igračaka u video igrama, proširice franšizu predstavljanjem vozila i potpuno novog načina za istraživanje magičnog sveta Skylands. skylanders-superchargers-hot-streak-1920.0Za volanom moćnih vozila za kopno, vodu i vazduh, Portal Masteri ce doživeti adrenalinsku avanturu nikada videnu do sada. Deca će moći da jure po putevima Skylands-a, trkaju se i bore, spuštaju niz vodopade, rone i naravno lete u raznim vazdušnim akrobacijama.

Developer igre Vicarious Visions – Skylanders SuperChargers je najavio uzbudljivu igru, prepunu različitih avantura (kako u vozilima, tako i u hodu), borbe, slagalice, mini igre, aktivacije u naravno potpuno novom okruženju. “Osmislili smo toys-to-life i prvi put na svetu predstavili oživljavanje igračke u video igri putem magičnog portala i nastavili smo da donosimo nove inovacije i magiju tokom svakog sledeceg nastavka. Nakon oživljenih figura, sada prvi put predstavljamo mogućnost oživljavanja vozila u novom nastavku Skylanders SuperChargers,” izjavio je Eric Hirshberg, CEO kompanije Activision Publishing, Inc. “Obožavamo da pravimo ove igre, jer da bismo to radili dobro, moramo stalno da aktiviramo ono naše unutrašnje dete. Koje dete nije maštalo o vozilima sa nevidenim mogućnostima i moćima, kao i avanturama koje mogu doživeti? Skylanders SuperChargers ce upravo ostvariti te snove.”Skylanders-SuperChargers-featSkylanders SuperChargers će predstaviti i potpuno nove heroje, pod nazivom SuperChargers koji će imati nove poteze, moćne napade i potpuno nova oružja. Ovi heroji – SuperChargers takođe će imati i specijalne sposobnosti tokom igre koje će pomoci Portal Masteru da se bori protiv glavnog negativca – Kaosa. SuperChargers će doneti 20 novih heroja i 20 novih vozila.

Igrači će moći tokom igre da nadograde sva vozila sa novim moćima i oružjima. Za ultimativno igračko iskustvo, kombinacija SuperCharger Skylander figure sa namenjenim vozilom otključaće eksluzivni mod koji će još više poboljšati performance heroja i njegovog vozila. Ova vozila se neće koristiti samo za oživaljvanje  u video igri, već ce svojim performansama (pokretnim delovima, točkovi koji se okreću i slicno) pružiti deci dodatnu zabavu mimo ekrana.  Novi nastavak Skylanders SuperChargers podržace sve do sada dostupne figure (a ima ih više od 300!) iz prethodnih delova, i sve će moci da upravljaju novim vozilima.

Scenario igre prati Kaosov poslednji pokušaj da zavlada Skylands-om. Kaos će ovog puta osloboditi najzlokobnije oružje do sada videno “Doomstation of Ultimate Doomstruction” koje bi moglo da pojede samo nebo! Srećom, Gospodar Eon je prepoznao upozoravajuće znake i okupio specijalan tim Skylanders-a kako bi upravljali flotom na kopnu, nebu i vodi i zaustavili Kaosov plan totalne destrukcije.

U duhu najave, ikona akcionog sporta i reli šampion Travis Pastrana ucestvovao je u Skylanders SuperChargers trajleru.

 

Skylanders SuperChargers ć se pojaviti na sledećim platformama: Xbox 360™  i Xbox One™ , PlayStation® 3 i PlayStation® 4, Nintendo Wii U™  i Nintendo 3DS™. Kompletna igra Skylanders SuperChargers bice dostupna i za iPad®. Datum izlaska igre u Evropi i naravno našoj zemlji je 25. septembar. Distributer video igre za naše tržište je kompanija ComputerLand.