Trust GXT 781 Rixa Camo gaming miš i podloga


Evo jednog seta idealnog za poklon mlađem PC igraču koji živi taj FPS eSport život jako. Bilo da igra Call of Duty ili Counter Strike-u ovaj komplet maskirnog miša i podloge će se uklopiti sjajno u taj način života. Trustova gaming serija GXT operiše pod sloganom “gradimo šampione”, a kako svaki budući šampion mora od nečega da počne – zašto to ne bi bilo upravo sa ovim maskirnim entry-level LED-om osvetljenim mišem i podlogom istog dizajna.

Glavne karakteristike Trust GXT 781 Rixa miša su pre svega 6 brzih tastera, veoma precizni senzor od 3200 DPI (sa dugmetom za izbor između 800-1200-2400-3200 DPI), LED osvetljenje koje pulsira u četiri različite boje, dizajn pogodan za dešnjake ali i levake sa teksturisanim ivicama za jači hvat – a tu je naravno i mouse pad dimenzija 220x300mm sa non-slip gumenom podlogom protiv klizanja.

Sve u jednom paketu

Sa Trust GXT 781 Rixa mišem i podlogom jednim udarcem rešavate dva problema, u ovom 2 in 1 paketu dobijate precizan gamerski miš sa šest dugmića a sa njim i anti-slip mouse pad sa optimizovanom površinom. Dizajn miša i podloge je odličan kada želite da se kamuflirate i sprečite roditelje da vide da još uvek niste otišli na spavanje. Kamuflažu donekle narušava sjajni pulsirajući LED u 4 različite boje koji vam neće pomoći da se stopite sa okolinom i da kažete “you cant see me” kao John Cena, ali će svakako doprineti dobrom izgledu vašeg gaming setupa.

Preciznost je sve

U svetu takmičarskog FPS-a ništa nije važnije od preciznosti, a Trust GXT 781 Rixa doprinosi vašoj veštini sa 6 brzih i dostupnih tastera. Tu je i izbor vašeg omiljenog DPI podešavanja, manji DPI za precizna snajperska nišanjenja ili veći za brže twitchy akcije koje će testirati vaše reflekse. Zahvaljujući ambidextrous formi koju ovaj gamerski miš ima, lako ćete se se snaći sa njim bilo da igrate desnom ili levom rukom.

Optimizovana podloga za laganu kontrolu

Podloga koja dolazi uz Trust GXT 781 Rixa je optimizovana za sve vrste senzora i DPI podešavanja, što znači da možete da je koristite i sa drugim miševima ako želite, mada mi lično zastupamo ovu camo on camo kombinaciju. Brzinu i kontrolu tokom igre nećete izgubiti lako zahvaljujući donjoj strani podloge koja je napravljena od neklizajuće gume tako da prijanja na sve površine i ostaje tamo gde ste je postavili i u najvećem žaru igre.


Proizvod ustupio Trust

Finalni utisci

Trust GXT 781 Rixa predstavlja veoma dobar entry-level paket u kom dobijate sasvim solidan gamerski miš koji ima ok DPI raspon i LED osvetljenje, kao i veoma dobru podlogu koja ne kliza. Sve to zajedno po veoma povoljnoj ceni predstavlja odličan “value for money” ili sjajnu priliku za poklon mlađem eSportašu u najavi.

Next post Igrali smo Starlink: Battle for Atlas

Previous post PS+ ponuda igara za februar 2021 je odlična!

Nikola Jovanović

About the Author Nikola Jovanović

The Real Nick, Badass Boss, EmuGlx founder and all around nice guy

Related Posts

No Comment

Leave a Reply